Voorwaarden en Veiligheid

 

 

VOORWAARDEN

 

- Uw hond dient jaarlijkse inentingen te hebben gehad en het liefst ook kennelhoest. Dit geldt zowel bij aanvang als tijdens de periode dat u gebruik maakt van de hondenuitlaatservice.

 - De hond wordt bij u opgehaald en weer teruggebracht door de hondenuitlaatservice.

 - De hondenuitlaatservice is in het bezit van een huissleutel, waarvoor een sleutelcontract is getekend.

 - De hondenuitlaatservice kan ten allen tijde een hond weigeren met reden.

 - Indien geconstateerd wordt dat de hond een besmettelijke ziekte heeft kan uw hond tijdens deze periode niet met de groepswandeling mee. Dit geldt ook voor loopse teven.

 - Uw hond zal loslopen tijdens de wandeling, tenzij anders is afgesproken. Tevens wordt er verwacht dat uw hond sociaal is en goed in groepsverband kan functioneren.

 - De hondenuitlaatservice is niet aansprakelijk voor verlies van de hond en/of toebehoren.

 - De verantwoordelijkheid van de inentingen/controleren op vlooien en teken en "preventief" behandelen van vlooien/teken en de kosten hiervan ligt ten allen tijde bij de eigenaar.

 - De hondenuitlaatservice kan niet aansprakelijk worden gesteld voor ziektes, verwondingen die uw hond op kan lopen of andere honden kan aanbrengen, infecties of andere aandoeningen.

 

                                                                                                VEILIGHEID

 

- De groepen worden niet te groot gemaakt. Een te grote groep honden is moeilijkeronder controle te houden en moeilijker te overzien.Zodra er 1 hond gaat rennen of, erger nog, gaat vechten dan doen andere honden vaak mee. Dit is vanzelfsprekend bedreigend voor andere honden en mede-wandelaars.

- In de auto zijn er hekken voor de deuren en de voorcabine geplaatst. De honden kunnen dus niet meteen uit de auto springen zodra de deur open gaat.

- Er wordt gekeken naar de samenstelling van de groepen zodat het een relatief rustige groep wordt. Hierbij wordt ook rekening gehouden met de rolex replica oudere en zwakkere honden. Als de wandeling niet meer verantwoord zijn voor de oudere en zwakke hond dan zal geadviseerd worden om een andere uitlaat-oplossing voor de hond te zoeken.

- Als de weersomstandigheden het niet toelaten om veilig te wandelen zal de wandeling ingekort worden of zelfs worden afgelast.(denk hierbij aanextreme hitte, zware onweer of hevige sneeuwval)

- Onder veiligheid versta ik ook het kennis hebben van honden en hun replica horloges gedrag. Ik zal dan ook regelmatig cursussen volgen om zo up-to-date te blijven van de ontwikkelingen op het gebied van omgang met en het gedrag van honden.

- Het wandelgebied moet ook veilig zijn voor de honden. Denk hierbij aan de bereikbaarheid van de auto en het wel of niet rondslingeren van eventueel gevaarlijk afval. (glas)

- In de auto is een EHBO-doos aanwezig.